Intermezzo

30 maart 2012

Meer informatie

Dans

Mirjam Bloem

Mirjam Bloem (Flamenco Rosa de Compás) ontwikkelde zich sinds 1989 tot een vooraanstaand danseres, choreografe en docent op flamencogebied in Nederland. Zij onderscheidt zich in haar performance door haar energieke, zeer uitgesproken en theatrale manier van dansen. Regelmatig treedt zij op met diverse artiesten op flamencogebied bij diverse gelegenheden. Met haar fascinatie voor lichaamstaal en klank geeft ze haar cursisten, naast het plezier in het dansen, een mentale boost. Haar no-nonsense benadering, oog voor detail, vleugje humor en optimisme bevorderen dat de cursist zijn/haar ruimte inneemt met flamenco als metafoor.
Deze workshop is voor mensen die nog nooit flamencoles of minder dan één jaar les hebben gehad en wordt georganiseerd door Flamenco Rosa de Compás, SKVR, Flamenco Biënnale Nederland en Todo Flamenco.

Inschrijven:
Stuur je contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar info@todoflamenco.nl o.v.v. Biënnale flamencoworkshop beginners en maak het cursusgeld ad € 35 uiterlijk 10 januari over op bankrekeningnummer 1440.71.789 t.n.v. Todo Flamenco te Rotterdam o.v.v. Biënnale flamencoworkshop beginners. De inschrijving en deelname is pas definitief na betaling en het ontvangen van de bevestigingsmail van Todo Flamenco. Restitutie van het cursusgeld vindt alleen plaats als de cursus niet doorgaat.


workshop  
locatie WMDC (Pieter de Hoochweg 125, Rotterdam) 
   
niveau beginners (minder dan 1 jaar les)
datum/tijd 22 en 23 januari 12.00 - 13.30 uur
prijs € 35